Virtuele dataroom: bescherm je werk van informatie | Dataroomservice

Hoedanig werk u met commerciële of vertrouwelijke informatie? Bestaat het veilig opgeslagen? Percentage je u op zeker veilige wijze met partners, potentiële kredietverstrekkers? Zelfs dus klein datalek is niet alleen beslist bedreiging voor de reputatie, maar ook voor de winstgevendheid. Jouw publicatie alsof ongeoorloofd gebruik van tot en met een sector van de gegevens heeft beslist negatieve impact deals, productlanceringen op jij markt. En hoe verder uw aangelegenheid zich ontwikkelt, hoe gevaarlijker de gevolgen van weinig gegevensbescherming.

Uitgebreide oplossingen aan dit probleem zijn virtuele datarooms. Ontwikkeling staat niets alleen garant voor dus veilige gegevensoverdracht, maar zorgt ook voordat de opslag van documenten en het efficiënt ermee werken. Onmiddelijke na slechts 15 minuten registratie kunt u virtuele datarooms gaan gebruiken.

data room

Internationale kwaliteitsnormen en certificaten ISO, SOC2

Virtuele datarooms zijn absoluut moderne ontplooiing die zijn gemaakt naar internationale standaarden. De nieuwste technologische oplossingen garanderen jij betrouwbaarheid betreffende alle processen. Tijdens bestandsoverdracht wordt een speciaal TLS-protocol gebruikt en worden AES-sleutels gebruikt om gegevens te versleutelen. Het is belangrijk deze zowel coderingssleutels als sleutelopslag gescheiden belanden opgeslagen van uw gecodeerde gegevens zelf.

Allemaal documenten dit u uploadt naar jou virtuele kantoor gaan niet verloren ofwel worden niets vernietigd. Dit alles dankzij realtime back-up. Een ander beveiligingsaspect zijn het moeiteloos scannen met virussen. Hiervoor heeft de geen speciale software nodig, alle documenten worden zonder moeite gecontroleerd.

Authenticatie op twee niveaus garandeert alleen toegang voor dat gebruikers die het nodig hebben. U heeft maximale controle over het vermogen van de gebruiker om aan bestanden erbij werken. In de virtuele dataroom kunnen acht gebeeldhouwde gebruiksniveaus worden geboden: lezen via een beveiligd raster, observeren, downloaden, afdrukken en langer. U moet gaan de toegang ook aan adres alsof tijd beperken, de toegang op iedereen moment annuleren.

Het is tevens de moeite waard door te vertellen dat de altijd elke weet betreffende het gebruik van uw gegevens. Virtuele datarooms bieden gedetailleerde rapporten van alle gebruikerssessies. Die garandeert niets alleen veiligheid, maar helpt ook beter te begrijpen welke componenten van de papieren potentiële vrouwen het voornaamst interesseren, het is erg beter door u aan te bereiden op onderhandelingen.

De betrouwbaarheid van de ontwikkeling is meer dan eens bevestigd. Ten eerste werken virtuele datarooms effectief in uw markt. Uitgestrekte internationale medewerkers gebruiken dit product al lang. Gericht op tweede heeft gekregen de ontplooiing vele inspecties en onafhankelijke audits doorstaan. Ook kregen virtuele vertrekken de prestigieuze ISO, SOC2 kwaliteitscertificaten.

Belangrijkste service plus 24/7 technische ondersteuning

zijn niet alleen absoluut betrouwbaar plus beproefd product, maar evenzeer een hoogwaardige, klantgerichte service. U moet gaan altijd aanraking opnemen bij de technische ondersteuningsdienst, door 15 minuten het antwoord voor de vertel vinden en communiceren met een voor u geschikte taal.

Daarnaast kun jullie een kalendermaand gratis gebruik maken van uw data room services. Ervaar zelf het gemak en de effectiviteit met deze technische oplossing!

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.